SAYIN ÜYELER :

TASFİYE TARİHİNDEN İTİBAREN YÜRÜTÜLEN TASFİYE ÇALIŞMALARI SONUCUNDA GERÇEKLEŞTİRİLEN TASFİYE PAYI DAĞITIMLARININ SONUNA GELMİŞ BULUNMAKTAYIZ.

19.08.2017 TARİHİNDE YAPTIĞIMIZ GENEL KURULDA NİHAİ TASFİYE AŞAMASINI PLANLADIĞIMIZ VAKFIMIZIN; PERSONELİN KIDEM TAZMİNATLARI, KAPANIŞA KADAR PERSONEL ÜCRETLERİ, KİRA GİDERLERİ, 10 YIL SAKLAMAKLA MÜKELLEF OLUNAN VAKIF ARŞİVİNİN MUHAFAZASI VE KULLANILABİLİR HALDE TUTULMASI GİBİ OPERASYONEL GİDERLER DÜŞÜLDÜKTEN SONRA KALAN TOPLAM 5.700.000 TL’NİN, 11.06.2018 TARİHİNDEN İTİBAREN HALK BANKASI ŞUBELERİNDEN ÖDENMESİNE BAŞLANACAKTIR.

BU ÖDEME İLE BİRLİKTE ELİMİZDE BULUNAN EMANETİ SAHİPLERİNE ULAŞTIRMA NOKTASINDAKİ TASFİYE PAYI DAĞITIM ÇALIŞMALARIMIZ DA SONUÇLANMIŞ OLACAK, DAĞITIM SONRASI TAHMİNEN 3-4 AYLIK BİR SÜRE İÇİN YASAL KAPANIŞ MERASİMİ GERÇEKLEŞTİRİLECEK VE SON GENEL KURUL YAPILARAK TASFİYE ÇALIŞMASI TAMAMLANACAKTIR.

SON NAKİT DAĞITIM OLMASI VE HEMEN AKABİNDE BELİRTİLEN KAPANIŞ ÇALIŞMALARININ HIZLI BİR ŞEKİLDE TAMAMLANABİLMESİ İÇİN, DİĞER NAKİT ÖDEMELERİNE GÖRECE KÜÇÜK DE OLSA HERKESİN PARASINI BİR AN ÖNCE ALMASI ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR. BUNA RAĞMEN BELLİ BİR SÜRE SONRA ALINMAYAN TASFİYE PAYLARI, ÜYELER ADINA MAHKEMECE TAYİN EDİLECEK EMANET BİR HESABA AKTARILABİLECEĞİNDEN, BU AŞAMADAN SONRA TASFİYE PAYLARININ ALINMASINDA ZORLUKLARLA KARŞILAŞILABİLECEKTİR.

YAPILACAK SON NAKİT DAĞITIMININ TÜM ÜYELERİMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLER, BU VESİLE İLE RAMAZAN BAYRAMINIZI TEBRİK EDER, SAYGILAR SUNARIZ.