DEĞERLİ ÜYELERİMİZ,

BENZER KONUMDAKİ TÜM KURULUŞLARIN GIPTA İLE BAKTIĞI TASFİYE ŞEKLİ, MAALESEF KİŞİSEL, ÖZEL SIKINTISI OLAN BAZI KİŞİLERCE KÜÇÜLTÜLMEYE ÇALIŞILMAKTADIR.

SON İKİ YIL İÇİNDE BOŞLUK BULDUĞUNU SANAN BU KİŞİLER SAKINMADAN PERVASIZCA İFTİRA YOLUNU SEÇMİŞLERDİR. EN BÜYÜK ŞİRKETİMİZİN, TASFİYE SONUCUNUN YASAL ZORUNLULUK GEREĞİ VERGİSEL İNCELEMEYE TABİ TUTULDUĞU ESNADA “CEZA CEZA” DİYE YERİ GÖĞÜ İNLETENLERİN SORUNSUZ İNCELEME SONUCUNDAN RAHATSIZLIK DUYDUKLARI, ARKASINDAN GELEN FARKLI İFTİRALARDAN ANLAŞILMAKTADIR. KENDİLERİ DAHİL 14801 ÜYEMİZİN HAKKINA ZEVAL GELMESİN DİYE SESSİZLİĞİMİZİ YANLIŞ ANLADIKLARINI GÖRMEKTEYİZ.

ÜYELERİMİZİN EMANETİNİ SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KENDİLERİNE SON KURUŞUNA KADAR AKTARMAK EN BÜYÜK HEDEFİMİZDİR.

BU DUYGULARLA BAYRAM ÖNCESİ DAĞITIMI (GENEL KURULUN ONAYLAMASI HALİNDE) GERÇEKLEŞTİRMEYE ÇALIŞTIĞIMIZI BİLDİRİR, TÜM ÜYELERİMİZİN KURBAN BAYRAMINI KUTLAR, HAYIRLARA VESİLE OLMASINI ALLAH’TAN DİLERİZ.

SAYGILARIMIZLA,